Skupinske vadbe Maribor

Vroča ZUMBA v Mariboru

Zumba maribor

Še vedno najbolj popularna skupinska vadba, ki te bo popeljala v svet vročih latino ritmov. Cardio vadba ob kateri se boš neizmerno zabavala, pokurila veliko kalorij in se pri miganju zelo spotila. Koreografije so zasnovane tako, da so primerne za vse, ki se želite pridružiti. Predznanje ni potrebno, prav tako se nam lahko pridružiš kadarkoli med letom, saj se koreografije iz ure v uro ponavljajo in na ta način s čim več obiski osvojite korake. Zumba zelo ugodno vpliva na dobro počutje, stres in jo imenujejo tudi FEEL HAPPY vadba. Vabimo te, da se nam pridružiš in jo prvič poskusiš BREZPLAČNO, brez prijav in omejitev.

ZUMBI se lahko pridružiš vsak ponedeljek ob 18.30

Zumba z utežkami + TNZ

Zabavna vadba ob vročih latino ritmih z uporabo lažjih utežk s katerimi bomo oblikovale telo, izboljšale tonus mišic in pokurile več kalorij. Ob koncu cardia izvajamo tudi vaje za kritične dele telesa (TNZ). Vadba je primerna za vse, brez predznanja. Pridružiš se lahko kadarkoli med letom, zato te vabimo, da jo prvič poskusiš BREZPLAČNO, brez prijav in omejitev.

Vso opremo imamo zagotovljeno v dvorani, s seboj imejte le brisačo, vodo, udobna športna oblačila ter obutev za notranjo uporabo.

BOOTCAMP za ženske

Funkcionalni trening za ženske po postajah. Sistem krožne vadbe, kjer izvajamo vaje za celo telo, ekstremno kurimo kalorije in oblikujemo tonus mišic. Soočila se boš s kondicijskimi vajami, vajami za koordinacijo, moč, vzdržljivost, stabilizacijo in jih izvajala intervalno po 40s. Intenzivnost vaje določiš sama po svojih fizičnih zmožnostih, saj ti bo inštruktor podal lažjo ali težjo izvedbo vaje. Vadba je zato primerna za vse, kot začetnike in rekreativce. Pridružiš se lahko kadarkoli med letom, zato te vabimo, da ga prvič poskusiš BREZPLAČNO, brez prijav in omejitev. S seboj obvezno imejte svojo brisačo, vodo in obutev za notranjo uporabo.

Piloxing = kombinacija boksa + oblikovanje telesa

Senzacija v svetu žensk! Cardio vadba z boks elementi ob motivacijski glasbi, ki te bo napolnila z energijo, pregnala dnevni stres in slabo voljo. Enostavno sledenje koreografijam, „švicanje“ na polno, ekstremno kurjenje kalorij in oblikovanje telesa.

Ob koncu vadbe vadbe izvajamo tudi vaje za najbolj kritične dele telesa (TNZ).

Pri piloxingu se lahko za večjo učinkovitost uprabljajo posebne obtežene rokavice, niso pa pogoj za obiskovanje vadbe.

Piloxing vadbi se lahko pridružiš kadarkoli med letom, primerna je za vse, brez predznanja. Vabimo te, da se nam pridružiš in jo prvič poskusiš BREZPLAČNO, brez prijav in omejitev.